Becali s-a ingrasat la inchisoare

Perioada de detentie ii prieste lui Gigi Becali, apropiatii sai spunand ca fostul politician s-a ingrasat sase kilograme de cand este in puscarie.

"Este de nerecunoscut. A luat in greutate 6 kilograme de cand e la puscarie. Si asta se vede clar, fiindca era slab cand a intrat. In plus, este mic de inaltime, iar orice kilogram in plus atrage atentia", a declarat un apropiat al acestuia pentru Libertatea.

Informatia a fost confirmata si de finul lui Gigi Becali, Cristi Borcea. "Da, s-a ingrasat", a spus el.

Apropiatul omului de afaceri le-a mai spus jurnalistilor ca o mare parte a meniului lui Becali este format din branza de oaie primita de acasa.

"Mananca branza cu rosii. Branza pe care o primeste de acasa e grasa, fiindca laptele din care este facuta e gras. Nu merge la sala de forta, asa ca nu consuma calorii. Doar citeste si scrie!", a mentionat acesta.

Becali, interviu din inchisoare: Eu sunt aici ca un print, sunt prieten cu puscaria

Gigi Becali se afla in inchisoare de pe 20 mai. Atunci a fost condamnat la doi ani de detentie in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.




Initial, primise o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, insa aceasta a fost schimbata in pedeapsa de trei ani cu executare. Apoi, Becali a fost condamnat la o sentinta de trei ani cu executare in cazul "Valiza". Primele doua pedepse au fost contopite.

Tribunalul Bucuresti a decis, la sfarsitul lunii iunie, ca pedeapsa lui Gigi Becali sa creasca cu sase luni de inchisoare, pana la trei ani si jumatate in spatele gratiilor.

Author:

Facebook Comment