Justin Bieber doreste sa cumpere fosta proprietate a lui Michael Jackson

Justin Bieber doreste sa cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson, ca sa poata scapa de agitatia din Los Angles.

Cunoscutul artist si-a trimis saptamana trecuta o echipa sa vada proprietatea starului pop Michael Jackson care se afla in orasul Los Olivios, California, la doua ore de mers cu masina de la actuala locuinta a lui Bieber.

Echipa de impresari si manageri care lucreaza pentru Bieber cauta sa il mute pe artist intr-un loc linistit, departe de tentatiile vietii de noapte. Au aparut ingrijorari ca succesul artistului ar putea fi in scadere dupa ce, in ultimele luni, artistul a avut tot soiul de probleme, scrie The Mirror.

Justin are in vedere acum patru proprietati dar, potrivit presei tabloide, artistul si-ar dori sa locuiasca la Neverland. Averea lui Justin Bieber se ridica acum la 100 de milioane de lire.

"Justin a tot intrat in belele in ultima vreme asa ca cel mai bun lucru este sa il scoatem din Los Angeles pentru a putea duce o viata mai linistita. Echipa artistului cauta sa ii ofere acestuia o locuinta confortabila. Au gasit solutia ideala, adica sa se mute intr-o proprietate departe de agitatia orasului", a declarat o sursa apropiata artistului.

In ceea ce priveste Neverland, aceeasi sursa a declarat ca Justin Bieber ar fi mai mult decat incantat sa locuiasca acolo.

"Neverland este de vanzare asa ca alegerea este simpla pentru Justin Bieber. Ar fi tare incantat sa locuiasca acolo. Michael Jackson este idolul sau. Singura problema este ca vor fi necesare multe renovari", a declarat sursa.

Author:

Facebook Comment