Cine ar putea sa-i ia locul lui Bendeac?

Mihai Bendeac nu mai este un subiect de actualitate la Antena 1. Mai marii postului de televiziune au decis sa reia filmarile la productia iComedy fara cel care a creat proiectul.
Filmarile pentru show-ul tv iComedy s-au reluat ieri dimineata, intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Deocamdata, postul lui Bendeac a ramas vacant, greul show-ului fiind dus de Mickey, fostul coleg al celebrului actor. Lucrurile nu vor ramane insa asa prea mult timp. Se pare ca in acest moment exista o ruptura destul de mare intre Mickey si restul echipei, dupa ce acesta si-ar fi exprimat dorinta de a continua filmarile si fara Bendeac. Acest lucru nu a fost deloc privit cu ochi buni de restul echipei, mai ales ca toata lumea e constienta de cat de mare era aportul lui Mihai la aceasta emisiune.
Cu catvea saptamani in urma, reprezentantii Antenei 1 au anuntat ca vor cauta o vedeta de calibru care sa-l inlocuiasca pe Mihai Bendeac la carma acestei emisiuni si se pare, s-au tinut de cuvant. Conform unor surse din interiorul televiziunii din Baneasa, cele mai mari sanse pentru acest post le are nimeni altul decat Mugur Mihaescu (ex-Vacanta Mare). Acesta ar fi fost chemat de Antena la negocieri, insa pana acum nu s-a ajuns la nici un acord. Mugur Mihaescu nu a confirmat ca ar avea vreo legatura cu proiectul sustinand ca nici nu a auzit de iComedy. „Nu stiu nimic de nici un proiect. Ce e aia iComedy? Nu am fost contactat pentru asta”, a declarat Mugur.

Author:

Facebook Comment