concursgusto.ro concurs pufuleti Gusto

Concursul Gusto 2014 se desfășoară în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2014 și este adresata persoanelor care achiziţionează produse participante in promotie. Participantul la promoţie, va primi odata cu achizitionarea produsului, in baxul de pufuleti Gusto, un card razuibil. Fiecarui card razuibil ii corespunde un numar de puncte. Conditia pentru a putea revendica oricare din premiile acordate in promotie este de a acumula un numar de puncte egal cu
cel trecut pe pliantul promotiei in dreptul respectivului produs. Fiecare card razuibil poate participa o singura data la promotie.
Participantul poate trimite cardurile pentru revendicarea premiilor folosind una din cele trei variante mentionate mai jos:
1. Prin posta pe adresa S.C. Phoenixy S.R.L:
a. Baicoi, Prahova, DN 1, Nr. 12, Cod postal 105200
b. Impreuna cu cardurile insumand valoarea in puncte a produsului revendicat, participantul
trebuie sa trimita si TALONUL DE PREMII in care este obligatoriu sa completeze toate rubricile.
2. Prin intermediul agentilor firmelor de distributie care le livreaza pufuletii Gusto.

a. In acest caz se vor pune intr-un plic cardurile de puncte insumand o valoare egala cu cea a premiului solicitat , impreuna cu talonul de premii avand obligatoriu toate rubricile completate .
Se va da acel plic agentului firmei de distributie care le livreaza pufuleii Gusto si tot agentul le va aduce premiul dupa ce plicul va ajunge la oganizator.
3. Prin intermediul internetului pe www.concursgusto.ro
Acordarea premiilor din catalog se va face instant, fara tragere la sorti. Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul www.concursgusto.ro timp de doua saptamani.
Valoarea totală a Premiilor este de 300.000 Ron. Produsele castigatoare vor fi alese de participanti din catalogul de premii, mentionate in regulamentul de pe www.concursgusto, sectiunea PRODUSELE PARTICIPANTE, pe baza punctajului obtinut pe cardurile de puncte aferente.Mergi in pagina concursului

Author:

Facebook Comment