Costi Ionita va colabora cu Beyonce

De la manelele cântate pe litoralul românesc, la cei mai mari artiști ai lumii. Acesta este parcursul profesional al lui Costi Ioniță, în cei peste 15 ani de carieră muzicală. De curând, compozitorul Costi Ioniță a aflat că va lucra alături de Beyonce.
Costi Ioniță (35 de ani) face eforturi considerabile pentru a-și face numele cunoscut în industria muzicală. A știut că dacă rămâne în țară nu se poate aștepta la mai mult. Așa că, a emigrat în SUA. De ceva vreme locuiește la Miami și a început să lucreze cu nume grele din muzica internațională. A colaborat cu Bob Sinclair, Kat DeLuna, Pitbull sau Faydee. Pentru Shaggy și Bob Sinclair a compus melodia “I wanna”.
Pentru că este superstițios, dar, mai ales, pentru că, la început nu l-a crezut mai nimeni că lucrează cu Bob Sinclair sau Shaggy, Costi Ioniță preferă să nu facă multe dezvăluiri cu privire la proiectul din care va face parte și Beyonce. “Nu mai spun înainte. Ce se va întâmpla cu Beyoncé veţi vedea la momentul potrivit. Am fost primul om de muzică din România care a avut o colaborare la nivel mondial. Veţi vedea ce surprize urmează, nu mai vorbesc înainte”, a spus Costi Ioniță

Author:

Facebook Comment