Pantilimon portar bun pentru Manchester City

Portarul român a apărat foarte bine în Cupa Ligii, la victoria de la Newcastle, 2-0. Astfel, el l-ar putea înlocui şi în campionat pe Joe Hart, titularul de pînă acum şi portarul naţionalei engleze.
După evoluția de la Newcastle, Costel Pantilimon ar putea apăra și în campionat poarta lui Manchester City

Portarul Costel Pantilimon a fost la înălţime miercuri seară, la meciul din Cupa Ligii Angliei pe care Manchester City l-a disputat la Newcastle. Expresia tocită de "înger păzitor", folosită în cazul în care un portar face un meci mare, se potriveşte mănuşă goal-keeperului român. City a câştigat cu 2-0 după prelungiri, dar asta şi mulţumită lui "Panti" care a avut două parade de senzaţie, dintre care una în prelungiri în situaţie de "unu la unu" cu Cisse, la scorul de 0-0. Acum, toată lumea se aşteaptă ca "Panti" să îi ia locul în poarta "cetăţenilor" lui Joe Hart, titularul de până acum, dar şi titularul naţionalei Angliei, care a gafat des în ultima vreme.
Manuel Pellegrini, antrenorul lui City, l-a lăudat pe Pantilimon: "El a avut mereu încrederea mea şi a echipei. E un fotbalist bun, de-asta e aici. Poate că nu a jucat prea mult, din cauza lui Joe Hart, dar am încredere cînd apelez la el. A fost un meci important pentru el, mă voi gîndi dacă să-l titularizez cu Norwich. Vom vorbi vineri despre selecţia pentru partidă. Un singur portar joacă, dar toţi au susţinerea noastră. Vom lua în considerare această mutare".

Author:

Facebook Comment