Real Madrid - FC Sevilla scor 7 - 3

Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick în succesul cu 7-3 obținut aseară de Real Madrid.

Performanța portughezului a fost flancată de ”dublele” semnate de Gareth Bale și Karim Benzema.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 11 în clasamentul golgheterilor, fiind pe primul loc în acest top în Primera Division. Lusitanul a marcat de șapte ori și în Liga Campionilor în acest sezon.

Real a zdrobit-o aseară pe FC Sevilla, de la care a lipsit românul Raul Rusescu, la doar câteva zile după eșecul din ”El Clasico”, 1-2 cu FC Barcelona. Galezul Garteh Bale, criticat aspru de presa iberică după evoluția de pe ”Camp Nou”, a evoluat excelent aseară, destabilizând constant defensiva andaluzilor.

Sevilla a marcat de două ori prin Ivan Rakitic, care ar fi putut reuși și el un hat-trick, însă a ratat un penalty în finalul meciului, și o dată prin Carlos Bacca.

Tot aseară, în prima ligă spaniolă, Valencia a cedat surprinzător pe teren propriu cu Almeria, scor 1-2, Osasuna a câștigat trei puncte mari în lupta pentru evitarea retrogradării (3-1 cu Rayo Vallecano), iar Real Sociedad și-a continuat seria de rezultate fără strălucire, după 2-2 la Valladolid.

Real este la șase puncte de liderul FC Barcelona și la două de rivala locală Atletico Madrid, care va juca în această seară la Granada.

Author:

Facebook Comment