AXN Black a fost inlocuit cu Nickelodeon

RCS&RDS a scos, joi, în jurul orei 23.30, televiziunea AXN Black de pe reţelele sale de cablu din Bucureşti, înlocuind-o cu postul pentru copii Nickelodeon.
AXN Black, care difuzează seriale de acţiune, emisiuni-seriale de tip documentar şi filme artistice, face parte din portofoliul companiei Sony Pictures Television (SPT) Networks, care operează şi AXN şi AXN White. Televiziunile AXN şi AXN White se regăsesc în continuare în grilele RCS&RDS.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a confirmat pentru MEDIAFAX faptul că joi, în jurul orei 23.30, televiziunea AXN Black (fostă AXN Sci-Fi, n.r.) a fost scoasă de pe RCS&RDS.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat, pentru MEDIAFAX, că RCS&RDS a informat în 20 septembrie CNA cu privire la faptul că ar putea să scoată din grilele sale de cablu şi satelit televiziunile AXN, AXN Crime şi AXN Sci-Fi (pe 1 octombrie AXN Crime şi AXN Sci-Fi au fost rebranduite în AXN White şi AXN Black, n.r.).

Potrivit Laurei Georgescu, contractul de retransmisie încheiat între RCS&RDS şi AXN Europe Limited pentru distribuţia pe teritoriul României a televiziunilor AXN, AXN Crime şi AXN Sci-Fi a încetat la data de 31 august.

Author:

Facebook Comment