Beyonce si Jay-Z se vor desparti

Artistii formeaza cel mai stabil cuplu celebru de la Hollywood, insa se pare ca problemele nu i-au ocolit nici macar pe ei, caci zvonurile care au aparut in jurul lor nu sunt deloc de trecut cu vederea.
Potrivit wetpaint.com, cel mai stabil si mai admirat cuplu de muzicieni este pe cale sa se destrame, desi imaginea pe care au afisat-o cei doi pana acum era cea de familie fericita si implinita. La cinci ani de la casatoria lor, Beyonce si Jay-Z intampina probleme atat de mari, incat sansele ca ei sa mearga pe drumuri separate sunt din ce in ce mai mari.

Se pare ca programul aglomerat pe care il au cei doi si viata lor profesionala agitata au dus la nasterea unor probleme de comunicare intre ei, carora acestia nu le mai gasesc rezolvarea. Surse din anturajul cuplului sustin ca cei doi au avut deja tentative de salvare a casniciei, cea mai recenta intamplandu-se la inceputul lunii noiembrie.

In timpul turneului pe care Beyonce l-a sustinut in Australia, aceasta si Jay-Z au rezervat cateva zile doar pentru ei doi si s-au bucurat de o mini-vacanta la malul marii. Se pare insa ca eforturile lor de a-si salva casnicia au esuat, iar motivele principale sunt legate de activitatea profesionala a celor doi, care se desfasoara adesea in colturi diferite ale lumii.

Sursele sustin ca Beyonce l-a acuzat pe Jay-Z ca nu-si indeplineste datoriile de sot si tata in masura in care ar trebui, de vreme ce acesta acorda mai multa atentie vietii profesionale, decat celei personale, iar cantareata i-a cerut sa-si indrepte comportamentul daca vrea ca relatia dintre ei sa fie din nou ca la inceput.

Author:

Facebook Comment