Bunuri in valoare de 7000 euro au furat hoti de la Madalin Ionescu

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu si-au gasit sambata seara casa pradata de hoti. Cei doi soti au descoperit, dupa ce si-au revenit din soc, ca din locuinta au disparut bunuri de valoare de 7000 de euro.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au trait sambata seara o spaima sora cu moartea. Dupa ce au petrecut cateva ore la film, cand s-au intors acasa au descoperit ca locuinta lor a fost pradata de hoti. Acestia au ravasit toate camerele vilei in cautarea de bunuri de valoare.

Cei doi soti au anuntat de indata politia, oamenii legii demarand imediat o ancheta. Conform primelor declaratii, hotii au fortat un geam termopan, au intrat in casa si au furat un ceas cu diamante, inelul de logodna, verigheta Cristinei Siscanu, lantisoare, bijuterii si bani cash. In total, bunuri de peste 7000 de euro.

In fotografiile realizate de WOWbiz se poate observa cum intreaga casa a fost ravasita de hoti in cautarea disperata a bunurilor de valoare. Madalin Ionescu si Cristina Siscanu asteapta acum ca ancheta politiei sa ii gaseasca pe nelegiutori, sperand sa recupereze bunurile furate.

Author:

Facebook Comment