Campanie Pambac pe www.pambac.ro

Campania va fi lansa tă la data de 25 Octombrie 2013 şi se va desfăşura, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, până la data de 25 Octombrie 2014 .
Participanţii vor efectua cumpărături din magazinele Pambac Caffe , în valoare de minim 10 lei . Pe baza primului bon fiscal eli berat de casa de marcat î n valoare de minim 10 lei , participantul va primi un card de fidelitate electronic . Acest card electronic va avea un cod de bare unic cu următoarele date: numele şi prenume le participantului , vârsta, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail .

Cu creditul a cumulat , posesorul cardului electronic de fidelitate va putea achita integral sau parţial contravaloarea unor achiziţii ulterioare din reţeaua Pambac Caffe , pe toată durata desfăşurării acestei campanii. Achitarea creditului acumulat se face sub forma unui discount valoric egal cu suma parţială sau integrală, acumulată de posesorul cardului electronic de fidelitate în contul virtual. Creditul acumulat nu se poate ridica în numerar.

Mai multe detalii pe www.pambac.ro

Regulament

Author:

Facebook Comment