Carmen Bruma are un copil cu Mircea Badea

Carmen Bruma este insarcinata in patru luni si marturiseste ca simte ca va avea un baietel. Vedeta de televiziune s-a confruntat, in primele saptamani, cu stari de greata permanente.

Carmen Bruma se pregateste sa devina, peste cinci luni, pentru prima data mamica. Vedeta de televiziune este insarcinata in patru luni si simte ca va avea un baiete. Un Mircea Badea jr, mai exact.

In primele trei luni de sarcina, Carmen s-a confruntat cu stari de greata si disconfort general, insa, din fericire, situatia s-a calmat de cateva saptamani incoace.

„Am incercat sa mananc fortat atat cat am putut. Teoretic, dupa 4 luni si jumatate greturile dispar sau se raresc”, a martusit vedeta la Teo Show.
Carmen continua sa faca sport si in perioada sarcinii, de cinci ori pe saptamana, insa de o intensitate mai redusa. A primit accceptul medicilor in acest sens. Astfel se face ca, multumita si musculaturii bine tonifiate, sarcina nu este inca vizibila in acest moment, insa va creste cel mai probabil incepand cu luna a cincea.

Author:

Facebook Comment