Cel mai bun surfer din toate timpurile

Kelly Slater - este pentru Surf ce e Maradona pentru fotbal, 10 titluri mondiale, 5 consecutive

Daca Pele sau Maradona sunt considerati cei mai buni jucatori din istoria fotbalului, americanul Kelly Slater este considerat singurul si unicul "cel mai bun" surfer din toate timpurile!

Slater nu are rival, fiind la ani lumina distanta de orice alt concurent, avand 11 titluri mondiale in palmares, din care nu mai putin de 5 consecutive!!!

Americanul a reusit sa fie cel mai tanar campion mondial din toate timpurile, la varsta de 20 de ani, dar si cel mai batran campion mondial din toate timpurile, la varsta de 39 de ani!

Inca din 1997, cand a castigat al 5-lea titlu mondial, Kelly Slater a devenit cel mai titrat surfer din toate timpurile, intrecandu-l pe Mark Richards, iar in 2007 a devenit surferul cu cele mai multe concursuri castigate, cand l-a intrecut pe idolul sau din copilarie, Tom Curren.

Kelly este si unul dintre cei mai bogati surferi din lume, daca nu chiar cel mai bogat, intr-o industrie in care premiile in bani sunt mari doar pentru cei care sunt in top, restul practicand acest sport mai mult din pasiune!

Americanul este sponsorizat inca din 1990 de Quiksilver, concurand de asemenea doar pe placi Channel Islands.
Intra aici ca sa il vezi.
http://www.youtube.com/watch?v=-aBJxYxo1HU#t=61

Author:

Facebook Comment