Chiriches este asul din maneca lui Piturca

Site-ul oficial al forului mondial stie care va fi asul din maneca tehnicianului Victor Piturca in cadrul intalnirii retur din barajul pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia dintre Romania si Grecia. Potrivit site-ului FIFA, fundasul Vlad Chiriches, jucatorul englezilor de la Tottenham Hotspur va reprezenta cheia partidei de marti seara de pe National Arena din Capitala.

“Misiunea nationalei Romaniei e dificila, dar pentru retur il va avea la dispozitie pe Vlad Chiriches, fara care defensiva a fost orfana in tur”, noteaza sursa citata.

“Grecia e mai experimentata si specialista in conservarea rezultatului, dar Piturca stie ca poate invinge si are ca exemplu natinala Bosniei, care a invins reprezentativa elena cu 3-1 in faza grupelor”, mai scrie site-ul oficial al forului mondial.

Romania si Grecia se vor intalni, marti seara, de la ora 21.00, pe stadionul National Arena din Capitala, pentru a disputa returul barajului pentru calificarea la Cupa Mondial din Brazilia. Tricolorii trebuie sa remonteze rezultatul de 1-3 inregistrat, vineri, in partida tur desfasurata la Atena.

Meciul va fi transmis de postul de televiziune Antena 1

Author:

Facebook Comment