Chris Brown obligat sa se interneze la o clinica de reabilitare

Cantaretul de muzica R&B Chris Brown a primit ordin judecatoresc sa se interneze pentru trei luni la o clinica de reabilitare si sa urmeze un program de control al furiei, la scurt timp dupa ce tocmai se externase dintr-un astfel de centru.
Judecatorul din Los Angeles a luat decizia in dosarul in care Chris Brown a batut un tanar luna trecuta in Washington, artistul fiind eliberat conditionat in 2009 si aflandu-se intr-o perioada de proba de cinci ani. care citeaza Reuters.

Cantaretul a fost arestat dupa incidentul din octombrie si obligat sa se interneze intr-un centru de reabilitare, din care tocmai se externase. In plus, judecatorul a cerut mai multe informatii referitoare la acest arest pentru a stabili daca tanarul de 24 de ani a incalcat vreunul dintre termenii eliberarii conditionate.

De asemenea, judecatorul a mai stabilit ca artistul sa munceasca cel putin 24 de ore pe saptamana in folosul comunitatii, sa isi faca analize periodice pentru consumul de droguri si sa urmeze un tratament medical. Chris Brown a acceptat imediat noile cerinte ale eliberarii conditionate.

Chris Brown se afla intr-o perioada de proba timp de cinci ani, din 2009, sentinta facand parte din dosarul in care acesta a agresat-o pe Rihanna, iubita sa de la acea vreme. Tot atunci, el a fost obligat sa mearga la consiliere referitoare la violenta domestica si sa munceasca 180 de zile in folosul comunitatii.

Author:

Facebook Comment