Concurs cifromania pe facebook

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 11 noiembrie 2013 orele 12.00– 09 decembrie 2013 orele 12.00
Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web www.facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:
• Sa acceseze in cadrul paginii www.faceboook.com/cifromania aplicatia CIF Momente de relaxare cu CIF.
• In momentul primirii mesajului de start joc sa raspunda la intrebarile pe care aplicatia le prompteaza.
La finalizarea jocului, in fiecare zi, la ora 12,00, Organizatorul va extrage dintre participantii zilei precedente, din intervalul orar 12,00-12,00, un interval de 24 de ore, doi castigatori ai premiilor zilnice.
Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie:
Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia, conform mecanismului detaliat prin prezentul Regulament.
Sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, sa indeplineasca toate conditiile impuse de Regulament;
Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:
pentru inscrierile incomplete sau incorecte (cum este cazul adreselor de e-amil incomplete/incorecte), precum si pentru cele expediate dupa data limita de desfasurare a Campaniei;
daca adresa de e-mail furnizatala inscriere nu poatefi identificata. In acest caz, Organizatorul nu il va putea contacta in cazul in care va fi desemnat potential castigator;
pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet si/sau a serverului ce gazduieste site-ul datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens.
La sfarsitul Campaniei, respectiv in data de30 noiembrie 2013 orele 12.00 va avea loc validarea tuturor castigatorilor conform Regulamentului.
Procedura de validare a castigatorilor si de acordare a premiilor este descrisa la Sectiunea 5 de mai jos.
In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:
a. premii zilnice: un fiecarezi, se vor acorda prin tragere la sorti doua premii:
- un premiu constand in un DVD cu filmul “Marele Gatsby”in valoare comerciala de 28 lei si
- un premiu constand in un DVD cu filmul “Nunta cu peripetii”in valoare comerciala de 28.
b. premiul cel mare se va acorda prin tragere la sorti la finalul aplicatiei si va fi format dintr-un sistem Home Cinema Samsung s idoua filme pe DVD: “Marele Gatsby” si “Nunta cu peripetii”, in valoare comerciala de 600 lei.
Valoarea totala a premiilor acestei Campanii este de 2448 lei
CifRomania

Author:

Facebook Comment