Corneliu Vadim Tudor a intrat în vizorul ANI

După ce a pierdut şefia şi a fost dat afară din PRM necazurile se ţin scai de Corneliu Vadim Tudor. Europarlamentarul a intrat în vizorul ANI.

Inspectorii Agenţiei Naţională de Integritate îl suspectează pe Corneliu Vadim Tudor că ar avea conturi la bănci în străinătate, pe care nu le-a menţionat în declaraţia de avere. ANI a intrat în posesia unor informaţii potrivit cărora europarlamentarul ar avea 3,45 de milioane de euro la o bancă în Olanda. El ar deţine acest cont la banca ABN AMRO din Olanda.
În declaraţia de avere a Tribunului nu este trecut niciun cont bancar. Nici chiar cel în care primeşte leafa din partea Parlamentul European.
„E pentru prima dată când regret că nu e adevărat. Că dacă era, scăpam de problemele financiare pe care le am, plăteam pentru sedii. N-am nimica, domnule, vezi-ţi de treabă", a declarat europarlamentarul pentru sursa citată.
Şi în 2011 ANI a trimis un dosar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care au depus probe privind posibila săvârşire de către Corneliu Vadim Tudor a infracţiunii de fals în declaraţii. Deşi au trecut mai bine de doi ani de atunci până în prezent nu s-a dat niciun verdict.

Author:

Facebook Comment