Daniela Gyorfi a lesinat la un botez

Clipe de groază pentru apropiații Danielei Gyorfi! După ce a botezat o fetită la biserică, artistei i s-a făcut rău și a căzut în brațele iubitului său.
Daniela Gyorfi a botezat până acum șase băieți, iar acum a creștinat-o la Drăgășani pe fetița colegului său de scenă, Valencio!  Toate bune și frumoase până la biserică! Acolo, Daniela a luat-o în brațe pe micuța Sofia Maria și a pășit în lăcașul sfânt pentru a o boteza în fața lui Dumnezeu.
Fetița a stat cuminte până când a fost băgată în cristelniță, dar cum a luat contactul cu apa a început să plângă! Ca să o calmeze, cântăreața a legănat-o tot timpul, chiar dacă și ea abia se mai ținea pe picioare, pentru că sosise direct de la un concert pe care îl susținuse la Târgu Mureș.
Mai mult, preotul, marcat de prezența la Drăgășani a Danielei, a început să țină și el o cuvântare în care a făcut referire la moartea mamei artistei. În acel moment, Gyorfi a izbucnit în plâns și cu greu a mai putut fi calmată! Bașca, la ieșirea din biserică i s-a făcut rău și a leșinat în brațele lui George! Imediat, ea a fost dusă la casa părinților copilului și i s-au dat primele îngrjiri.

După un sfert de oră, Gyorfi și-a revenit și s-a dus la petrecerea de botez a micuței Sofia!

Author:

Facebook Comment