De Black Friday produsele s-au vandut ca painea calda

Black Friday mi se pare o lepasa, fiecare magazin din Romania modifica pretul scazand cateva sute de mii hai maxim un milion la produsele mai scumpe, In Altex nu mai este nici o plasma hiene au luat totul. Nu au cine stie ce oferte, nu sunt reduceri mari cum au anuntat ei, Magazinele deschid dimineata pe la ora 7 iar oamenii stau la coada ca sa intre in magazin de la ora 6:30 mai inteleg ca sunt reduceri da nu vii ca disperatu si golesti rafturile cu produse parca ai fi dependent de cumparaturi cati bani poti sa ai un portofel.
Oameni gata sa sara la bataie pentru produse, de ce sa cumpar o plasma cat usa de la intrare cand eu am televizorul meu cu tub, plus ca plasma aia consuma o gramada de curet.
A fost îmbulzeala, cozi. Magazinul era plin si la patru ore de la deschidere. Promotii pentru gaste, orice reducere in romania , este de fapt o scumpire se calca in picioare si cumpara orice le pica-n mina, sa va dau un exemplu: Un leptop de ultima generatie costa 50 de milioane lei vechi, se aproprie Black Friday, angajatii magazinului respectiv modifica pretul intr-o noapte in loc de 50 de milioane pun 60 de mil taie pretul de 60 cu un marker si pun pretul de Black Friday 55 de milioane, cam asa fac magazinele, emag am auzit ca pune la vanzare si masini :)) da de ce nu puneti la vanzare si o casa si o introduceti in magazin. Vad comertul cum se manifesta in ziua de azi emag, altex, domo nu fac altceva decat sa faca si ei in pragul sarbatorilor cateva milioane de euro de pe urma romanilor insetati de reduceri fantoma.
Oamenii nascuti de Black Friday se incadreaza intr-o zodie speciala, numită Zodia Credulului. Omul nu tine minte pretul initial de acum cateva luni al produsului si cand vede pretul de Black Friday imediat se scobeste in portofel.

Author:

Facebook Comment