doveclub.ro Daruieste frumusete celor dragi

Daruieste frumusete celor dragi cu un set-cadou Dove, iar noi te rasplatim in Clubul Dove cu porumbei ce te vor aduce mai aproape de premiile dorite! Afla detaliile promotiei: http://doveclub.ro/promotie-seturi-cadou-2013/.
Dove crede ca orice femeie are dreptul la frumusete si fericire. Frumusetea adevarata incepe cu o piele sanatoasa, catifelata si cu un par minunat, pe care le poti avea printr-un ritual zilnic de ingrijire. Astfel, vei fi mai increzatoare in tine! Cu noua colectie de seturi cadou, Dove te incurajeaza sa impartasesti secretele tale de ingrijire celor dragi si sa daruiesti frumusete si complimente – mai mici sau mai mari! Pentru sustinerea, aprecierea si increderea ta, Dove te rasplateste in lunile noiembrie si decembrie! Mergi in magazine, cumpara un set cadou de la Dove si nu uita bonul de casa! Inscrie-l pe site sau trimite-l prin posta pentru validare pana la sfarsitul lunii decembrie - daca bonul este din noiembrie, respectiv ianuarie - daca bonul este din decembrie! Fiecare set cadou iti aduce 1 porumbel de cumparaturi, pe care il poti folosi pentru a-ti comanda premiile preferate!
Intra aici pentru detalii http://doveclub.ro/promotie-seturi-cadou-2013
  1. Pot fi acumulati maxim 3 porumbei de cumparaturi pe toata perioada promotiei.
  2. In cazul in care ai incarcat 3 bonuri cu cate un set cadou per bon si ai primit 3 porumbei de cumparaturi (numarul maxim ce poate fi acumulat), celelalte seturi cadou vor fi luate in considerare pe baza produselor care le alcatuiesc.
  3. Pe un bon de cumparaturi trebuie sa apara un singur set cadou, care poate fi insotit, daca este cazul si de alte produse Dove.
    Daca ai un bon de casa cu 2 seturi cadou, acesta trebuie incarcat de doua ori. 

Author:

Facebook Comment