Gadget care te ajuta controlezi visele?

Steve McGuigan, un cercetator din New York, a inventat masca de somn Remee, promitand ca purtata in timpul somnului, aceasta te va ajuta sa-ti controlezi visele!
Cu siguranta stim cu totii acel sentiment de tristete ce apare in momentul in care te trezesti brusc dintr-un vis si realizezi ca a fost doar atat… un vis! Bineinteles, asta cand nu e vorba de vreun cosmar, pentru ca atunci sentimentul de tristete ori dezamagire se transforma instant intr-unul de usurare!
Ei bine, a fost lansat un nou gadget despre care se spune ca iti permite sa retraiesti un vis si oarecum sa controlezi aceste aventuri nocturne.
Cu scopul de a instala practica viselor lucide (adica sa fii constient ca visezi), Steve McGuigan, co-fondator al Bitbanger Labs din Brooklyn (New York), a lansat o campanie de finantare a unui nou proiect.
Este vorba despre Remee, o masca de somn ce il notifica pe purtator ca viseaza printr-o serie de clipociri de lumina in timpul somnului REM (miscare rapida a globului ocular sub pleoapele inchise).
Cu toate ca este imposibil sa iti controlezi la propriu visele, prin visarea lucida, masca Remee (95 de dolari) are scopul de a imbunatati activitatea creativa subconstienta, facandu-ne astfel constineti de visele noastre.

Author:

Facebook Comment