Horoscop pentru sfarsit de an noiembrie - decembrie 2013

BERBEC
Berbecii trebuie să fie prevăzători cu banii, cu investiţiile pe care le fac chiar şi vizavi de locuinţe. Să fie foarte atenţi cu situaţia de la locul de muncă, pentru că relaţiile cu colegii nu sunt tocmai roz. Să fie foarte atenţi dacă vor să facă schimbări pe termen lung. Ar fi bine să se stăpânească.
TAUR
Pentru Tauri, va fi puţină furtună în paradis, atât pe plan sentimental, cât şi pe plan conjugal. Cei căsătoriţi, să încerce să-şi echilibreze relaţiile. Foarte mulţi se vor despărţi în această perioadă.
GEMENI
Pentru Gemeni este foarte importantă relaţia cu părinţii. Să aibă grijă cu sănătatea. În această perioadă îşi pot schimba locul de muncă şi au o perioadă bună din punct de vedere financiar.
RAC
Racii au aspecte pozitive şi mai puţin pozitive pentru că au pe zodia lor şi benefic şi malefic. Este o perioadă extrem de bună pentru planul sentimental, dar vor avea parte şi de foarte multe discuţii.
LEU
Atenţie la cheltuieli! Sunt foarte mulţi care, de ceva vreme, se confruntă cu concedieri. Poate nu au serviciu, poate nu le merge atât de bine, poate nu sunt pe val şi nu pot miza pe nişte schimbări care să îi ajute.
FECIOARĂ
Fecioarele sunt destul de active şi activate de tranzitul lui Marte. Comunică foarte mult, fac acte, documente, vând, cumpără. Atenţie la repezeala cu care faceţi lucrurile şi la felul în care puneţi problema.
BALANŢĂ
Balanţele trebuie să fie atente la sănătate şi la buzunar, să fie circumspecte şi să nu creadă pe oricine. S-ar putea să fie păcălite.
SCORPION
Scorpionii vor avea lua o serie de decizii legate de viaţa personală. Vor avea parte de schimbări radicale chiar şi pe acest sfârşit de an.
SĂGETĂTOR
Săgetatorii pot avea o perioadă extrem de obositoare. Sunt foarte activi din punct de vedere profesional, consumă foarte multă energie. Probabil că trebuie să-şi dozeze puţin această energie, pentru că nici sănătatea lor nu este la cote maxime.
CAPRICORN
Atenţie la călătorii! Indiferent dacă este vorba de o călătorie în interes de serviciu sau pentru propria dumneavoastră plăcere, atenţie la micile pagube.
VĂRSĂTOR
Vărsătorii au o perioadă bună din punct de vedere profesional. Există mici lucruri care nu le convin, dar care nu le vor pune mari piedici.
PEŞTI
Atenţie la relaţiile conjugale! Peştii ar trebui să-şi fixeze şi pentru sfârşitul de an si pentru anul viitor anumite proiecte pe termen lung: şcoală, călătorii, tot felul de lucruri pe care vor să le facă. Atenţie la căsătorii, în acest sfârşit de an.

Author:

Facebook Comment