Hoti care opreau masinile au fost prinsi

Hoti opreau masinile in trafic si actionau rapid. In Romania sunt astfel de oameni care opresc masinile in mijlocul pustietatii si fura obiectele de valoare din masini victimele nu prea pot face nimic sub amenintarea unei arme.
Trei tineri suspectaţi că au comis mai multe tâlhării au fost prinşi de poliţişti, după o urmărire ca în filme. Cei trei au fost imobilizaţi de oamenii legii, iar în maşina lor au fost găsite mai multe bijuterii.
Poliţiştii Capitalei, din cadrul Secţiei 4, împreună cu oamenii legii din cadrul IPJ Argeş, IPJ Vâlcea şi IPJ Sibiu au destructurat, vineri, o reţea specializată în infracţiuni de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, membrii grupului, trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, au comis infracţiuni pe raza mai multor judeţe din ţară. Suspecţii erau filaţi din luna octombrie.
Cei trei suspecţi au fost depistaţi pe raza municipiului Sibiu, unde, folosind un autoturism, proprietatea unuia dintre aceştia, au început să supravegheze foarte atent femeile care aveau bijuterii pe ele, urmărind mai multe dintre acestea. În acelaşi timp, suspecţii verificau zona din imediata apropiere pentru a nu fi surprinşi.
Tinerii amanetau bijuteriile furate, mai spun poliţiştii. Suspecţii au fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie.

Author:

Facebook Comment