Iubiri Secrete episod 33 din 20 noiembrie 2013

Vizionati un nou episod din serialul romanesc Iubiri Secrete pe 20 noiembrie 2013 Episodul 33 din Sezonul 6.
Urmărește Gratis Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 din 20 Noiembrie 2013!

Aici găsești noul episod din Iubiri Secrete care se difuzează pe Prima TV azi, 20 Noiembrie 2013 începând cu ora 19:30!

Andrei si Capone au fost impuscati, bunicu Eugen a fost rapit de Zuleya, dar miraculos Andrei si Capone au avut vesta anti glont pe care au primito de la Coman. Madalin reuseste sa il rapuna pe lunetistul care il tinea captiv pe Eugen si reuseste sa il salveze dar cand sa fuga cei 4 sunt intampinati de Daniel si Zuleya cu pistoale.
Madalin o are la mana pe Zuleya si reuseste sa vorbeasca cu ea sa ii lase pe cei 3 sa plece si pe el sa il tina captiv in locul lui Eugen, dupa Madalin reuseste sa scape dupa ce a spus ca Natalia si Sorin au murit iar Zuleya s-a panicat si s-a dus cu Daniel la centrala unde erau captivi cei 2.
Sorin si Natalia sunt captivi dotorita lui Daniel, ajunsi la centrala Sorin pune mana din greseala pe un pistol si ii ameninta pe Zuleya si pe Daniel ca ii impusca dar Zuleya ii spune ca este mama lui, Sorin incremeneste.
Aristotela cea care mananca toata mancarea ii alinta pe taurul zicandui "vitel" si pune la cale sa il detroneze pe Iani.
Sorin ameninta ca daca cei doi se ating de Natalia el se omoara, in cele din urma consiliul a hotarat ca Zuleya sa nu mai aiba drept de viata si de moarte in Bucuresti.
Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 32 din 20 Noiembrie 2013, Noul Sezon din Iubiri Secrete, Sezonul 6 Episodul 33 din Iubiri Secrete, Iubiri Secrete din 20 Noiembrie 2013, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 Complet, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 33 Full. Vizualizati o parte din episodul 33.
Urmareste partea 1: http://www.youtube.com/watch?v=miY5R1uaY9o
Urmareste partea 2:http://www.youtube.com/watch?v=z7lSp2jttfE
Urmareste partea 3:http://www.youtube.com/watch?v=NS0TiajFLGc

Author:

Facebook Comment