Justiția trebuie scoasă de sub dominația lui Băsescu

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat, în faţa membrilor Consiliului Naţional al partidului, că una dintre misiunile Guvernului este să scoată Justiţia de sub controlul lui Traian Băsescu.
"Există părţi ale Justiţiei care încă execută ordinele lui Traian Băsescu. Îmi doresc o Justiţie care să nu-i persecute pe adversarii lui Traian Băsescu, la care să aibă acces şi oamenii săraci, nu doar cei bogaţi. Cred că Guvernul trebuie să asigure eliberarea Justiţiei de sub dominaţia lui Traian Băsescu. Este un obiectiv dificil, dar pe care îl putem obţine", a declarat Victor Ponta.
Acesta a crede că românii au nevoie de dreptate, iar acest lucru înseamnă şi pedepsirea celor vinovaţi pentru ceea ce li s-a întâmplat în timpul guvernării anterioare. "Dreptate până la capăt înseamnă ca cei care au furat, au distrus, au făcut rău românilor să plătească, dar acest lucru nu prea s-a întâmplat", a apreciat primul-ministru.

În schimb, ar fi avut de suferit de pe urma "persecuţiilor" lideri ai PSD. "Mulţi dintre dumneavoastră au fost răniţi, mulţi aţi fost persecutaţi. Unii sunt în continuare", a apreciat Ponta.

Author:

Facebook Comment