Kanye West s-a suparat foc pe Obama

Criticat in numeroase randuri de Barack Obama, rapperul american Kanye West s-a suparat foc: ca masura de protest a hotarat sa nu mai pronunte niciodata numele presedintelui.

Kanye West se considera neindreptatit si chiar folosit de Barack Obama. Presedintele nu rateaza nicio ocazie de a-i pune intr-o lumina proasta pe el si pe Kim Kardashian, potrivit Le Matin.

In viziunea lui Obama, tineretul american nu ar trebui sa ia exemplu de la modul de viata al acestui cuplu de artisti. Pentru presedinte, Kanye West a ramas acelasi badaran care a intrerupt grosolan discursul tinerei cantarete Taylor Swift la premiile MTV 2009.

Iata ca nivelul disputei dintre cei doi a atins varful. Recent, in timpul unei emisiuni radio, rapperul a spus deschis ce gandeste: "Noi suntem atat de populari, incat presedintele ne aduce in discutie pentru a se conecta cu tineretul si pentru a castiga simpatie. De 5 ani, am devenit baiatul pe care este la moda sa il detesti. Daca vrei sa distrezi oamenii, sa le abati atentia, le spui: Il urasc pe Kanye", si-a manifestat nemultumirea rapperul.

Iar apoi a concluzionat: "Nu ii voi mai pronunta niciodata numele. Am alte lucruri mai importante la care sa ma gandesc si pe care sa le fac. Putin imi pasa ca este presedinte sau nu. Ceea ce conteaza este cum ii ajuti pe ceilalti si ce faci pe lume".

Supararea lui Kanye West a inceput din 2009, cand Obama l-a numit "magar" in pauza unui interviu acordat pentru CNBC. Replica presedintelui a ajuns din greseala pe Twitter, din neatentia unui angajat al altui post de televiziune. Faptul ca la decernarea premiilor MTV din acel an, Kanye West i-a smuls microfonul artistei premiate Taylor Swift, comentand ca Benyonce merita sa castige, i-a starnit indignarea presedintelui, acesta facand

Author:

Facebook Comment