Mugur Mihaescu la veni la iComedy

Chiar dacă s-a zvonit că locul lui Mihai Bendeac în emisiunea "iComedy" va fi ocupat de Dan Capatos, un nou nume important apare în peisaj: Mugur Mihăescu, fostul component al trupei Vacanţa Mare. 

Surse din partea Antena 1 au confirmat că alături de Mikey Has ar putea sta nimeni Mugur Mihăescu, alias "Garcea" din trupa Vacanţa Mare. Se pare că fostul lider al trupei de umor ar fi primit propunerea şi se gândeşte tot mai serios dacă să accepte sau nu.
Faţă de Dan Capatos, avantajul lui Mugur Mihăescu este acela că este perceput de public ca un comedian şi a înregistrat recorduri de audienţă în perioada în care avea contract cu Pro TV.

Bendeac, îndepărtat din Antenă


Conflictul dintre Bendeac şi trustul Intact a început după ce actorul l-a invitat în emisiunea "iComedy", fără permisiunea producătorului, pe jurnalistul Radu Banciu, un cunoscut critic al lui Dan Voiculescu. Aceasta, dar şi parodia acidă făcută de Bendeac la adresa Patriarhului Daniel, precum şi atitudinea sa rebelă, au dus la decizia întreruperii oricărui fel de colaborare cu Antena. Până la găsirea unui înlocuitor, emisiunea "iComedy" a fost difuzată cu înregistrări "necenzurate".

Author:

Facebook Comment