Pacanelele sunt setate sa goleasca portofelele

In ziua de azi bani sunt la mare cautare. Unii muncesc cinstit sa faca banu de zi cu zi dar alti viseaza sa castige la loto sau la aparate (pacanele). Majoritatea oamenilor care se cred norocosi se duc la aparate sa bage cate 10 lei sa incerce si ei sa vada daca scot o suma mare de bani. Te duci cu un prieten la un cazino din oras care are si el cateva sute in portofel si te uiti cum joaca la pacanele si cum pierde aproape toti bani din portofel, ii explici frumos bani frate gata nu mai baga ca de duci in gaura cu bani, el nervos "taci bai din gura".
Si ii da aparatului de mancare banii lui din portofel. Aparatele sunt setate in asa fel incat sa vina cat mai greu si rar cei 5 septari, sunetele produse de aparate fac mai captivant jocul si omul dependent de jocuri de noroc se trezeste din betie se duce la bar mai ia un rachiu si se trezeste in mintea lui "boala de aparate", prinde niste pepeni pac si un strugure hai ca ne ridicam la credit sa dublam betul poate cade ceva mare si nu cade nica. Dute acasa la nevasta si vezi daca au copii ce manca si tu te uiti la ei cu gandul la pacanele.
De asemenea, sunetele contribuie la păcălirea jucătorilor, majoritatea jucătorilor la păcănele au fete de gherţoi cu 8 clase.
Aici conteaza doar norocul si starea ta de spirit nu poti sa stii daca vine rosu sau negru la dublaj, apesi la nimereala, pacanelele creaza dependenta boala jocurilor de noroc o ai pe viata! Daca nu esti jucator, n-ai cum sa intelegi. Cei mai multi merg acolo zicand ca stau sa bea o cafea si sa joace 20-30 lei de atmosfera si sfarsesc sa bage tot ce au si mereu se intampla asa.
Mai stiu multe cazuri cand oameni norocosi au prins cei 5 septari in linie in bet mare si au luat nu mai stiu cate milioane s-au vazut cu bani in mana si au zis hai sa mai bag poate mai scot si baga un milion hai mai bag 50 de lei si hop cai baga pe toti vorba aia "Nemultumitului i se ia darul".
Recomand un pshihoterapeut celor care au aceasta problema cu jocurile de noroc nu mi se pare normal ca sa muncesti din greu sa faci un ban iar cand te duci la bancomat sa scoti bani sa cumperi ceva de mancare pentru acasa intalnesti pe drum 2-3 sali cu aparate si sa de duci sa pierzi si dupa copii sa ramana flamanzi.

Author:

Facebook Comment