Ponta anunta vremuri grele pentru Basescu

Pentru Traian Băsescu, Victor Ponta anunţă vremuri grele. Premierul a dezvăluit ce-l aşteaptă pe preşedinte după ce i se va termina mandatul. 

Prim ministrul Victor Ponta a declarat că de anul viitor Traian Băsescu poate fi doar "vreun inculpat" dacă va fi cazul. Şeful Guvernului este convins că lucrurile vor sta diferit după ce preşedintelui îi va expira imunitatea care l-a "salvat" până acum de un dosar în cazul casei din Mihăileanu şi al Flotei şi de care poate ar avea nevoie şi pentru terenul din Călăraşi.
Totuşi, Victor Ponta a declarat că nu vorbeşte de ceva concret, iar spusele sale sunt de principiu, „adică dacă ar fi cazul". De asemenea, preşedintele PSD a spus că ce se va întâmpla va fi treaba justiţiei nu a sa.
„Nu o să mai fie nimic Băsescu de la anul. S-ar putea să fie vreun inculpat, dar asta e treaba justiţiei, nu a mea. A avut imunitate în aceşti 10 ani. Dacă vor fi lucruri pe care justiţia le cercetează, sigur că domnia sa trebuie să dea socoteală. Îi încetează imunitatea care l-a salvat de «Casa Mihăileanu», de «Flotă», de toate afacerile şi pe care, probabil, ar invoca-o şi în cazul acesta al terenurilor din Călăraşi", a spus Ponta la România TV.
Premierul a precizat din nou că nu se referă la lucruri concrete deoarece, spre deosebire de preşedinte, el nu cunoaşte lucruri din dosare.

Author:

Facebook Comment