Procurorul DIICOT care a ajucat bani la poker este arestat

Procurorul DIICOT care este acuzat ca a pierdut 100.000 de euro din banii pentru flagrante la poker urmeaza sa fie arestat preventiv. Oamenii legii au reusit sa recupereze doar o parte din suma, iar in prezent procurorii DNA au intentat o cerere de arestare prevenitva pe numele acuzatului.

Procurorul DIICOT George Margarit este cercetat de Parchetul General pentru ca nu poate justifica lipsa a 100.000 de euro din fondurile institutiei. Din primele cercetari, acesta ar fi jucat banii la jocuri de noroc, mai precis la poker online.

In prezent, anchetatorii DNA cer arestarea lui si au pornit demersurile pentru obtinerea unei arestari preventive pana la finalizarea anchetei. La inceputul lunii octombrie, procurorii DIICOT Buzau au declansat o ancheta interna, dupa ce au observat ca unul dintre colegii lor, procurorul George Margarit, a depasit termenul legal de 14 zile pentru returnarea banilor primiti din bugetul institutiei, pentru organizarea unui flagrant.

Flagrantul a reusit, insa banii nu s-au mai intors la DIICOT. Margarit si-a dat demisia de la DIICOT Buzau revenind la Parchetul Judecatoriei Buzau.

Author:

Facebook Comment