Remedii nebanuite pentru cancer

Cimisir (Buxus sempervirens)Este de fapt folosit ca planta ornamentala, putine persoane stiind ca frunzele lui contin un alcaloid cu puternica actiune inhibitoare asupra celulelor canceroase.

Preparare: Taie frunzele tinere ale acestui gard viu pana ce aduni 300 de grame. Asa proaspete cum sunt, se vor taia marunt. Timp de sapte zile, pune frunzele tocate la macerat in 2 litri de alcool de 30-40 de grade. Ai grija ca borcanul sa fie inchis ermetic! Dupa trecerea perioadei, filtreaza si pune in sticlute de culoare inchisa.

Administrare: In primele 5-7 zile, ia cate o lingurita de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Apoi, vreme de doua luni, cate o lingura diluata in ½ pahar cu apa, inainte de mese, de trei ori pe zi.

Recomandat pentru: cancer de vezica urinara, de rinichi si de colon, aflate in faze avansate.


Norocel (Sedum telephium)Creste spontan in zonele de deal si subalpine, pe pajisti.

Preparare: Prepara o tinctura din 50 g radacina de norocel, peste care pune 250 ml alcool alimentar de 70 de grade. Agita zilnic timp de doua saptamani, cat sta la macerat. Dupa aceasta perioada, strecoara.

Administrare: Ia cate o lingurita de trei ori pe zi inainte de cele trei mese principale.

Recomandat pentru: orice forma de cancer.

MorcovPreparare: Ai nevoie de 125 de foi de patlagina, 1 kg de miere naturala, 1 kg de morcovi rasi si 3 litri de apa distilata. Fierbe morcovul si patlagina la un loc in cei 3 litri de apa distilata pana ce ramane 1 litru de lichid. Adauga mierea si fierbe din nou pana ajungi la 1 litru.

Administrare: Din acest preparat, ia cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol. In timpul curei (doua luni), exclude din alimentatie mezelurile, carnea de porc, zaharul, otetul si painea alba. In schimb, bea zilnic 1 litru de suc de sfecla-rosie combinata cu mere padurete. Dupa doua luni, faci pauza o luna si apoi reiei.

Recomandat pentru: Este un tratament fitoterapeutic complex, fiind recomandat in orice forma de cancer.

Aloe veraPreparare: Ai nevoie de ½ sau 1 kg de miere de albine, 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de aloe vera, trei linguri de coniac, whisky sau tuica. Curata frunzele cu o carpa uda si indeparteaza spinii taind cu cutitul o fasie foarte mica (1 mm) din lateralele frunzei. Apoi taie planta in bucati mici. Pune toate ingredientele intr-un mixer pana se face o pasta vascoasa. Stocheaza intr-un borcan de culoare inchisa si lasa la macerat zece zile.

Administrare: Ia o lingura mare de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin zece zile si numai daca analizele arata ca nu a avut rezultatul scontat se repeta de inca patru ori, pana la remisia completa.

Coada-calului (Equisetum arvense)Preparare: Pune o lingurita de planta maruntita in 250 ml de apa clocotita. Acopera 15 minute, apoi strecoara.

Administrare: Consuma trei cani pe zi sau foloseste in diferite combinatii. Poti lua si sub forma de praf (se macina fin, din plante uscate, cu ajutorul rasnitei de cafea) - pune sub limba pentru cinci minute, apoi inghite cu putina apa. Ia de trei ori pe zi, cu 15 minute inaintea meselor principale.

Recomandat pentru: Este planta cel mai frecvent indicata in tratamentul naturist al cancerelor, pentru faptul ca ajuta la remineralizarea organismului si este poate una dintre cele mai utile in curatarea organismului de toxine.

Author:

Facebook Comment