Salman Khan s-a simtit excelent la Sibiu

Salman Khan, la a doua vizită in Romania. Ce l-a impresionat pe actor.

Salman Khan a ajuns la Sibiu duminică seară, iar după ce s-a cazat la un hotel de 5 stele din oraș, s-a trezit dis de dimineață ca să toarne primele scene ale filmului. Filmările au început însă încă de ieri, dar în absenţa  actorului principal.

Vizibil încântat de oraș și de locațiile unde se filmează pelicula, Salman Khan a mărturisit că este bucuros și impresionat de ceea ce a găsit în Sibiu și a lăudat mâncarea servită la un restaurant tradițional din Dumbrava Sibiului.”Mă simt excelent în Sibiu. Am venit aici acum 9 ani. Prietenul meu Iuliano m-a adus aici pentru un alt film. Filmul acela nu a mers prea bine. Sper ca acesta să meargă bine. Sibiul este foarte frumos. Este un loc foarte plăcut. Grădina Zoologică este probabil cea mai frumoasă din România.

Este acolo un copac ce are peste 600 de ani. Mai este acolo lângă Zoo un restaurant românesc. Un vechi restaurant românesc unde am luat cina aseară. Mâncarea a fost foarte bună. Foarte multă mâncare de pui. Oamenii au fost foarte drăguți”, a spus actorul.

Author:

Facebook Comment