Show-ul Mondenii nu va mai aparea la tv

Emisiunea "Mondenii" este una dintre cele mai apreciate de la Prima TV. Cu toate acestea, telespectatorii nu vor mai avea parte de ea.

"Mondenii" au fost puşi pe liber de la Prima TV. Astfel, se pare că show-ul nu va mai apărea pe TV din ianuarie 2014, conform unor surse din apropierea actorilor Mirela Zeţa, Angel Popescu şi Andreea Grămoşteanu.
Cei trei au aflat la începutul acestei săptămâni despre eşecul negocierilor pentru un nou sezon. Cu toate acestea, filmările continuă, dat fiind că "Mondenii" mai au de realizat o filmare până la încetarea colaborării cu Prima TV. Din cauza problemelor legate de încheierea colaborării cu televiziunea mai sus-menţionată, trupa ar fi la un pas de destrămare.
Despre toate acestea, Andreea Grămoşteanu a declarat: "Suntem la filmări. Categoric nu vă pot spune când se încheie contractul nostru cu Prima TV, pentru că aceasta este o informaţie confidenţială".
"În acest moment, contractul este în derulare. În 2014 se va decide dacă se va reînnoi şi în ce condiţii", au explicat oficiali din cadrul Prima TV.


Author:

Facebook Comment