Steaua - Basel 6 noiembrie 2013 unde vedem meciul?

Meciul Basel vs. Steaua din Grupele Champions League etapa a 4-a: dupa ce in meciul tur de la Bucuresti Steaua-Basel ce s-a incheiat cu scorul de 1-1, urmeaza ca Stelistii, sa joace meciul retur acasa la Basel, vor putea oare sa faca stelisti un meci mai bun ca la Bucuresti sa adune puncte pentru o primavara europeana, asta ramane de vazut miercuri 06.11.2013 de la ora 21:45 live pe Digi Sport si Dolce Sport.

Basel ocupa locul 3 din clasamentul grupei E cu 4 puncte si un golaveraj de 0. Echipa a mai jucat 3 meciuri in grupele Champions League, din care:
- 1 castigate: in primul meci din grupa castigat fate lui Chelsea cu scorul de 1 – 2, acest meci s-a jucat pe terenul lui Chelsea
- 1 infrangere: pe teren propriu in fata celor de la Schalke 04 meci terminat cu scorul de 0 – 1
- 1 egal: meciul egal a fost obtinut cu Steaua in meciul tur, cu scorul de 1 – 1.

Steaua se claseaza ultimul loc in clasamentul grupei  in cea de-a 4 etapa cu 1 puncte si un golaveraj de -7. In meciurile jucat din grupe Steaua a:
Pierdut meciurile cu Chelsea 0 – 4 si Schalke 04 3 – 0, apoi a urmat meciul tur cu Basel incheiat la egalitate sor 1 – 1 obtinand astfel si primul punct din clasament.
Cine transmite meciul Basel – Steaua?

Meciul Basel – Steaua  va fi transmis in direct de Digi Sport si Dolce Sport de la ora 21:45.

Author:

Facebook Comment