Steven Seagal a adoptat un caine din Romania

Actorul american Steven Seagal a decis să dea un exemplu pozitiv şi să adopte un câine sterilizat, vaccinat şi îngrijit, cu acte legale şi va adopta, duminică, la ora 15:00, un căţel comunitar din centrul de protecţie a animalelor Dogtown, situat în satul Uzunu, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu.
"El susţine adopţiile responsabile, nu pe cele 'din milă' din adăposturi impovizate de unde cetăţenii nu au garanţia unui câine sănătos şi îngrijit, al cărui comportament nu a fost testat, existând astfel riscul ca stăpânii să îl abandoneze înapoi în stradă".
În prezent, în centrul zonal de protecţie a animalelor din Uzunu se găsesc peste 1.400 de câini, organizaţia continuând să dezvolte spaţiile de cazare pentru a oferi spaţiu şi persoanelor care doresc să îşi protejeze câinii comunitari oferindu-le îngrijire medicală, hrană şi adăpost.
Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

Author:

Facebook Comment