Sucurile acidulate cu zahar nu sunt bune

Consumul regulat de băuturi carbogazoase îndulcite cu zahăr produce schimbări profunde la nivelul creierului, spun oamenii de ştiinţă; un studiu arată că acest obicei duce la hiperactivitate şi afectează sute de proteine din creier.
Modificările observate sunt asemănătoare cu cele constatate în cazul unor boli grave, printre care cancer şi maladia Alzheimer.
Consum pe termen lung de băuturi îndulcite cu zahăr, în loc de apă, poate determina schimbări durabile ale comportamentului şi modificări chimice profunde în creier.
In caz de sete, oamenii să bea apă, nu astfel de sucuri, iar acestea să fie consumate doar ocazional şi cu moderaţie.
Atac de inimă, diabet, exces de greutate, fragilitate a oaselor, cancer de prostată şi pancreas, slăbiciune musculară şi paralizie sunt câteva dintre posibilele consecinţe ale unui aport mare de sucuri cu conţinut ridicat de zahăr.
 O alimentaţie bogată în zahăr are consecinţe ce se extind dincolo de sănătatea fizică. Băuturile carbogazoase dulci sunt o delicatesă ocazională şi nu trebuie să devină o băutură ce o bem in fiecare zi deoarece dăunează creierului

Author:

Facebook Comment