The Marshall Mathers LP 2 record vanzari

Noul album de studio al lui Eminem, The Marshall Mathers LP 2, reuseste sa domine clasamentul de vanzari si se situeaza pe locul doi in topul celor mai mari vanzari ale anului, dupa discul lui Justin Timberlake. In clasamentul de vanzari din aceasta saptamana, albumul lui Eminem se afla pe locul intai, cu 792.000 de unitati vandute.
Mai exista inca artisti care reusesc sa vanda albume, iar Eminem se afla printre acestia. Noul lui album “The Marshall Mathers LP 2″ se afla in fruntea clasamentului de vanzari din Statele Unite, cu 792.000 de unitati vandute in doar sapte zile. In clasamentul general pe 2013, acest rezultat il plaseaza pe Eminem pe locul doi, dupa Justin Timberlake, al carui album “The 20/20 Experience” s-a vandut in peste 900.000 de unitati in prima saptamana. Pe pozitia a treia a clasamentului general se situeaza Drake cu “Nothing Was The Same”, cu 658.000 de unitati vandute in sapte zile.
Noul disc al lui Eminem este al saselea album consecutiv care domina clasamentul de vanzari dupa prima saptamana si puncteaza al doilea rezultat din cariera, dupa ce albumul “The Marshall Mathers LP” din anul 2000 s-a vandut in 1,7 milioane de unitati in prima saptamana.

Author:

Facebook Comment