Tottenham - Manchester City rezumat meci 24 noiembrie 2013

Fără Vlad Chiricheş în defensivă, londonezii au cedat cu 0-6 pe terenul lui City.

Dacă fundaşul român a privit de pe banca de rezerve cum echipa sa a fost măcelărită de Manchester City, Costel Pantilimon a evoluat excelent pentru gazde, luându-i şi de această dată locul titularului de drept, englezul Joe Hart.

Portarul român a avut intervenţii exacte, însă nu a fost pus în dificultate de prea multe ori.

Manchester City a deschis scorul după doar 14 secunde, Jesus Navas învingându-l pe Hugo Lloris cu un lob perfect. Sandro a dublat avantajul "cetăţenilor", după ce a deviat un şut al lui Alvaro Negredo, în timp ce Sergio Aguerro a stabilit scorul pauzei: 3-0.

În partea secundă, acelaşi atacant argentinian a ridicat rezultatul la 4-0, iar Negredo a marcat cu un şut de la marginea careului de 16 metri. Ultima lovitură a gazdelor a fost semnată de acelaşi Jesus Navas.

A fost încă o demonstraţie de forţă dată de Manchester City pe teren propriu, unde îşi menţine palmaresul perfect în acest sezon, având şase victorii din tot atâtea partide. Pentru Tottenham este cel mai dur eşec în Premier League din decembrie 1997, când a cedat cu 6-1 în faţa celor de la Chelsea Londra.

Victoria o ţine pe City la şase puncte de liderul Arsenal, în timp ce Tottenham este la opt "lungimi" de primul loc.

Author:

Facebook Comment