Actorul Paul Walker a murit

Un prieten al lui Paul Walker a postat pe Facebook o fotografie pe care a făcut-o alături de actor, cu doar două ore înainte ca acesta să moară în accident de maşină.

"Preţuieşte fiecare clipă. Fotografie făcută pe 30 noiembrie 2012, ora 2.56 PM, cu două ore înainte de moartea lui", stă scris pe fotografie pe care Bill Townsend a postat-o pe contul său de Facebook.
Anterior însă, lui Bill nu îi venea să creadă că Paul, prietenul lui, a pierit în accident de maşină.
"Ştirile anunţă că Paul Walker a murit. Am fost lângă el cu nici două sau trei ore înainte. Am vorbit despre maşini, iar el era aşa de fericit să îşi vadă prietenii adunaţi. Sper să nu fi fost el în maşina distrusă, dar dacă a fost atunci a murit făcând ceea ce iubea: condusul. Lumea a pierdut un înger. Paul şi-a dedicat mare parte din viaţă ajutând copii defavorizaţi şi oameni cu nevoi, prin fundaţia lui. Recent i-a ajutat pe cei afectaţi de tornade în Vestul mijlociu al SUA şi pe cei din Filipine. Chiar astăzi au fost donate sute de jucării. Dacă aceste ştiri sunt adevărate, eu voi face totul pentru a duce la capăt ceea ce Paul îşi propusese", a mai scris Bill, profund impresionat de tragedie, dar încă sperând, la acea oră, că nu era vorba despre prietenul lui.

Author:

Facebook Comment