Apocalipsa dezvaluita de o prezicatoare egipteanca

Joy Ayad este considerata in Egipt ca fiind “regina profetiilor”. In Egipt, profesia de a prezice viitorul este una veche si onorabila, numai in Cairo existand o multime de prooroci care prezic sfarsitul timpului. Datorita acestui fapt, egiptenii, in general, au invatat sa fie suspiciosi si sceptici in ceea ce priveste “profetii” si “vizionarii”. Cu toate acestea, Ayad Joy este considerata a fi o persoana serioasa, si, de aceea, ea este luata foarte in serios atat de populatie cat si de politicieni, scrie lovendal.ro.

Joy Ayad are o diploma in arta franceza, dar profeseaza ca astrolog si numerolog. Prezicerile ei sunt atat de exacte, incat au fost publicate de 10 ani. Dar faima sa adevarata a capatat-o anul acesta, 2013, cand a prezis rasturnarea presedintelui egiptean Mohamed Morsi. A facut-o in momentul in care pozitia presedintelui parea complet sigura. Ea a mai prezis moartea vice-presedintelui Egiptului, Omar Suleiman, cutremurul din Iran si uraganul teribil din Statele Unite.

Recent, Joy Ayad a acordat un interviu site-ului voiceofrussia.com unde a facut urmatoarele dezvaluiri:
“In 2014, harta lumii se va schimba, si, in timp ce Rusia va castiga influenta politica, Statele Unite si China vor cadea. Populatia din Arabia Saudita vor trebui sa fie in alerta din cauza unei inundatii majore in viitorul apropiat.”

Ayad Joy mai spune, de asemenea, ca Egiptul isi va recastiga rolul de lider printre statele arabe. In ceea ce priveste clima, femeia declara ca nu vor mai fi cataclisme climatice in multe regiuni ale lumii (cu exceptia inundatiilor din Arabia Saudita). Dar, cel mai remarcabila premonitie este aceea ca, in 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta in mod direct Rusia, care va trebui sa lupte impotriva unui atac terorist la scara mare. (Sa fie vorba de amenintarile cu un atac terorist la Jocurile Olimpice de Iarna care vor avea loc intre 7 si 23 februarie 2014 in orasul rusesc Soci?

“In general, este vorba despre schimbarea lumii. Toate evenimentele importante care au dus la inceputul noii ere, au avut loc deja in 2013, dar au fost ascunse de noi, oamenii, astfel incat vom fi familiarizati cu ele in 2014. Si acum, noi toti trebuie sa ne asteptam la vremuri noi. Ele sunt pe cale sa vina”, a concluzionat Ayad Joy.

Interesant e faptul ca termenii profetiilor lui Joy Ayad coincid perfect cu teoreticienii conspirationisti si cu expertii in profetii care au pus inceputul sfarsitului timpurilor in 2014, in particular pe 28 martie 2014. Potrivit expertilor, pe 28 martie 2014 va avea loc un eveniment care va zgudui pamantul, si ca, foarte posibil, SUA va fi cea mai afectata. Astfel, s-a concluzionat ca 28 martie va fi data “inceputului vremurilor de pe urma”. Deci, ce se va intampla pe 28 martie 2014? Va fi o eruptie vulcanica majora, un mare cutremur, un atentat terorist, o incoronare sau sosirea planetei Nibiru? Vom afla peste cateva luni daca “expertii in profetii” vor avea dreptate sau iar s-au inselat.

Author:

Facebook Comment