Bogdan Stoica pierde dar Andrei Stoica castiga centura mondiala

Bogdan Stoica pierde titlul Cruiserweight bout (-92 kg) in fata bielorusul Igor Bugaenko. Din pacate, fratii Stoica rateaza o performanta istorica.
Andrei Stoica s-a impus la puncte in fata cehului Ondrej Hutnick si castiga centura mondiala Super Cruiserweight! Meciul a avut loc in cadrul turneului Superkombat World Grand, desfasurat, duminica seara, la Galati.

La finalul duelului, Andrei a declarat:“Am luptat cu o coasta rupta inca din prima runda. A fost cel mai greu meci al anului. Am avut un adversar extrem de puternic, era neinvins de la meciul cu Tyrone Spong!”.

Fratele sau,  Bogdan Stoica, a luptat in aceeasi seara pentru titlul Cruiserweight bout (-92 kg), in meciul ce tine capul de afis al turneului de kickboxing desfasurat sambata la Galati.

Daca romanul s-ar fi impus in finala, fratii Stoica ar fi devenit primi frati din istoria kickboxingului care detin simultan titluri in categoriile  competitiei.

In partida din deschiderea evenimentului, Alexandru Nedelcu l-a invins prin KO pe marocanul Mohammed El Boul, cu lovitura de picior surprinzatoare, aplicata in zona gatului.

Alexandru Lungu a castigat partida demonstrativa cu Mike Bourke (USA), la categoria Super-heavyweight bout (+135 kg).

Author:

Facebook Comment