Ce face rapperul Shobby in inchisoare?

Shobby, pe numele adevarat Madalin Dragan, s-a schimbat extrem de mult in inchisoare. Rapperul se afla in spatele gratiilor din 2011, cand a provocat un accident in urma caruia a murit o femeie insarcinata.
De cand este in inchisoare, Shobby, care canta in trupa Codul Penal, s-a ingrasat zece kilograme, dar s-a apucat sa scrie si o carte. Informatia a fost oferita de Cabron, prietenul rapperului.
"Nu a cerut nimic special, niciun CD, nicio revista sau ziar. Vrea sa stea departe de ce e afara. Asa ca ii dam doar bani, cu care isi cumpara cele necesare de la magazinul penitenciarului. S-a ingrasat, fiindca nu a mai depus efort, iar cartea spera ca o va termina in libertate. Are comisie in curand si spera sa iasa in ianuarie, la anul", a declarat Cabron.

Partea mai putin placuta din viata lui Shobby este faptul ca in aceasta perioada a ramas fara multi prieteni.

"Din cati prieteni avea, i-au mai ramas cativa. La distractie ai multi tovarasi, insa la suferinta nu te sustin toti. La Shobby la penitenciar mergem doar cativa. Multi l-au uitat.

Asteptam sa iasa si il vom sustine in proiectele muzicale pe care si le doreste. Trebuie sa fim alaturi de el. Mai ales ca nu poate trece peste ideea ca a omorat un om, fara voia lui. Ii este foarte greu si trebuie sa il sustinem", a adaugat artistul.

Author:

Facebook Comment