Ceasuri de lux scumpe

Craciunul acesta, ceasurile reprezinta trend-urile in materie de cadouri de lux. De la Hublot si pana la Rolex, Vacheron Constantin sau Omega, iata care sunt cele mai costisitoare ceasuri!
Anul acesta, cadoul perfect de Craciun pentru orice milionar este un ceas cat mai scump… extrem de scump! Si, mai mult decat orice alt oras al lumii, Londra s-a transformat usor-usor in capitala mondiala a ceasurilor ridicol de scumpe.


Urwerk UR -210 – 92.000 de lire sterline
F.P. Journe Centigraphe Sport – 39.440 de lire sterline
Saptamana trecuta, paginile suplimentului „de lux” al Financial Times au fost ticsite cu reclame la ceasuri care, in mare parte, costa mult mai mult decat salariul pe un an de zile al unui om de rand.
Romain Jerome Titanic DNA Day & Night Watch – 186.000 de lire sterline

Oyster Perpetual Day-Date Rolex – 10.000 de lire sterline


Intre timp, tot la Londra, inaugurarile magazinelor de ceasuri au devenit cele mai hot petreceri ale inaltei societati. Asa s-a intamplat cu deschiderea magazinului Breitling ce a avut loc la inceputul verii, cand strazile din centrul orasului s-au inchis pentru ca staruri precum John Travolta sau David Beckham sa ajunga in siguranta la party.
DeWitt Academia Mirabilis – 25.000 de lire sterline
Dior VIII Grand Bal ‘Plume’ – 25.000 de lire sterline
In acest magazin de lux se pot gasi cele mai tari brand-uri in materie de ceasuri – Rolex, Patek Philippe, Omega, Jaeger-LeCoultre si Vacheron Constantin.
Graff Butterfly Watch – 86.000 de lire sterline
Maitres du Temps Chapter 3 – 64.000 de lire sterline
La Hublot, pretul unui ceas incepe de la 5.000 de lire sterline si urca pana la 1 milion. Chiar zilele trecute, un Hublot King Power F1 (la mana a doua) se vindea pe eBay cu 34.000 de lire sterline.

Hublot Big Bang – 3.3. milioane de lire sterline
Jaeger Lecoultre Reverso – 190.000 de lire sterline
Cu ocazia deschiderii reprezentantei Vacheron din Londra, eveniment ce a avut loc in octombrie, au fost adusi acolo dansatori ce fac parte din prestigiosul Royal Ballet, asta pentru a celebra iconicul ceas Hommage a l’Art de la Danse (103.800 de lire sterline)

Patek Philippe Sky Moon Tourbillon – 535.075 de lire sterline
Corum Golden Bridge Tourbillon Panoramique – 172.500 de lire sterline
Cultul ceasului ca accesoriu statement poate fi rezumat printr-o poveste de-a dreptul hilara (sau trista, depinde din ce unghi o privesti) – Joey Essex, star de reality show, nu stie sa citeasca un ceas, dar poarta la mana un Rolex in valoare de 70.000 de dolari!!!
Breitling Transocean – 6.160 de lire sterline
Hublot Big Bang Shiny – 14.000 de lire sterline

Omega De Ville Ladymatic – 24.440 de lire sterline


Author:

Facebook Comment