Concurs Metaxa pe facebook

Concurs Metaxa pe facebook ” METAXA ON THE SNOW”

Castiga un sejur de 5 zile in Austria, la ski.
Cumpara in perioada 25.11.2013 - 25.01.2014 oricare dintre produsele participante (Metaxa 5*, Metaxa 7*, Metaxa 12* și Metaxa Private Reserve), da-ne like, si poti castiga:
1 sejur de 5 zile in Austria, 3 Placi de Snowboard
sau
una dintre cele 150 de sticle de Metaxa 0,2L All Weather.

Concursul se desfăşoară prin intermediul paginii oficiale de Facebook Metaxa Suntonic la adresa www.facebook.com/MetaxaRomania , în perioada 25 noiembrie 2013 – 25 ianuarie 2014.

La achizitionarea de catre Consumator, cel putin a unei sticle Metaxa sau mai multe, in perioada de desfăşurare a Concursului, Consumatorul are dreptul de a participa la Campanie si se poate înscrie în concurs la urmatorul link: www.facebook.com/MetaxaRomania prin completarea formularului accesibil la sectiunea CONCURS cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa, adresa email, locatia din care s-a achizitionat produsul, telefon, codul de pe bonul fiscal/factura.
Inscrierea participantilor se face prin completarea de catre acestia a formularului cu date complete;
Dupa Inscriere consumatorul va afla din aplicatia dezvoltata de catre Organizator daca a castigat unul dintre premiile instant detaliate in sectiunea 6.2. „Premiile oferite in cadrul acestei Campanii”.

Inscriere la Campania Metaxa

Author:

Facebook Comment