Cum vei sta cu banii in 2014 in functie de zodie

Horoscop 2014: Cum vei sta cu banii anul viitor
Iata care sunt predictiile astrale pentru anul 2014, din punct de vedere financiar:
Horoscop bani 2014: Berbec
Doua eclipse vor avea loc in casa banilor din zodia Berbec – eclipsa de luna, in 14 martie, si eclipsa de soare, in 22 septembrie. Pentru multi dintre nativii zodiei se anunta schimbari de joburi. Alti oameni te vor ajuta sa faci bani in 2014, un frate, un prieten sau un partener iti pot deveni asociati. Sunt sanse pentru o mostenire sau pentru returnarea unor fonduri din taxe si impozite.
Horoscop bani 2014: Taur
Prin intermediul unor cunostinte poti deschide niste usi care sa-ti aduca bani. Fie incepi o afacere noua cu ajutorul prietenilor, fie ai parte de ajutorul partenerului de viata. Primesti oferte de la banca pentru imprumuturi avantajoase, iar daca te hotarasti sa le iei in considerare, ai grija sa-i investesti in imobiliare si nu pentru a pleca in vacante.
Horoscop bani 2014: Gemeni
Prezenta lui Uranus in zona carierei este o garantie a schimbarii. Este posibil sa alegi o cariera de freelancer in defavoarea unui program regulat de 9-17. Mai este posibil sa alegi ambele variante pentru sporirea finantelor. Eclipsa de luna din 7 septembrie, in zona carierei, poate insemna pentru unii dintre nativii zodiei, despartirea de un job care nu mai prezenta nicio speranta de avansare.
Horoscop bani 2014: Rac
Prosperitatea isi fac loc in viata ta, in 2014. Este recomandat sa stai departe de dramele emotionale ale colegilor de birou si sa nu te implici in povestea lor. Planeta Saturn va influenta disciplina in ceea ce priveste finantele. Este recomandat sa nu cheltui fara masura si sa iti pastrezi banii pentru alte capitole mult mai importante.
Horoscop bani 2014: Leu
Spre sfarsitul lunii februarie se anunta o promovare la job, care sa-ti aduca un venituri suplimentare. Daca esti in pozitie de conducere, vei reusi sa iti mobilizezi echipa si sa aduci venituri suplimentare companiei. Cea mai activa perioada din punct de vedere financiar este intre 21 iulie si 30 septembrie. Sunt posibile investitii in actiuni la bursa.
Horoscop bani 2014: Fecioara
Iti place sa muncesti. Nu neaparat pentru banii pe care ii castigi si pentru prestigiului profesional, ci pentru ca esti activ in viata sociala si poti fi de folos oamenilor, prin munca ta. Perioada cea mai activa din punct de vedere financiar este incepand din 20 mai pana in 21 iunie. Nu te stresezi prea tare in ceea ce priveste banii. Esti fericit ca-i faci si ii cheltui cu intelepciune. Pui bani de-o parte pentru o excursie in strainatate pe care este posibil sa o faci intre 8 septembrie si 23 octombrie. Eclipsa de soare din 28 martie iti poate aduce o suma importanta de bani.
Horoscop bani 2014: Balanta
Ai muncit mult in ultimul an. Pentru a castiga mai multi bani este recomandat sa-ti indrepti atentia catre in care sa-ti pui in valoare creativitatea: coafura, fotografie sau machiaj. Faci bani foarte usor in 2014, poate cel mai usor dintre toti anii precedent. Planeta Jupiter este in casa abundentei din zodia ta, este posibil sa apara o mosternire sau dividende de la niste actiuni.
Horoscop bani 2014: Scorpion
Planeta Saturn te forteaza sa fii mai chibzuit in ceea ce priveste finantele. Vei investi mai mult in tine anul acesta: de la haine noi, la studii si astfel vei intalni alti oameni care te vor ajuta si pe care ii vei ajuta la randul tau. Vei primi bani din partea unor persoane pe care le-ai imprumutat si de la care iti luasei gandul ca-i vei mai primi inapoi.
Horoscop bani 2014: Sagetator
Planeta Saturn se afla in casa noua si se prefigureaza posibilitati de calatorie si educatie. Exista posibilitatea unei oferte din partea unei companii din strainatate pentru a lucra in afara tarii. De asemenea, este posibil sa iti aduca bani o anumita abilitate pe care o ai. Cunosti oameni al caror cerc devine o oportunitate pentru noi afaceri.
Horoscop bani 2014: Capricorn
Un partener de afaceri (posibil din zodia Fecioarei sau Scorpionului) te invata sa manevrezi cu intelepciune banii. Te bucuri din plin de bani, in 2014, inveti unele chestiuni legate de taxe si impozite si cum sa faci banii sa munceasca pentru tine. In luna august poti intalni pe cineva ale carui sfaturi financiare sunt de nepretuit.
Horoscop bani 2014: Varsator
Abilitatea ta de a-ti face noi cunostinte va aduce in jurul tau oameni care te pot ajuta sa-ti indeplinesti visurile. Vei invata de la ei perceptii diferite asupra banilor. De la unii vei invata ca banii sunt rezultatul muncii lor, iar de la altii vei invata ca sunt rezultatul crearii lor la nivel mental. Ideal ar fi sa inveti sa le combini pe amandoua.
Horoscop bani 2014: Pesti
Toata atentia ta se va indrepta asupra carierei. Se intrevad oportunitati de calatorii in scopul studiului. Acestea sunt de bun augur, intrucat dupa luna noiembrie sunt posibile promovari, ca urmare a recunoasterii meritelor si a studiilor efectuate. Eclipsa de soare din 29 martie te forteaza sa-ti regandesti strategia in ceea ce priveste banii, mai exact sa iti reduci cheltuielile sau sa iti sporesti veniturile. Sunt posibile, fie schimbarea locuintei pentru o chirie mai mica, fie un job part-time.

Author:

Facebook Comment