Doua fetite au plecat la colindat si au fost lovite de un sofer

O femeie şi-a pierdut viaţa şi două fetiţe au fost rănite în urma unui accident produs în comuna Slătioara, din judeţul Vâlcea. Cele două copile care plecaseră la colindat prin sat au fost izbite de un şofer care a pierdut controlul volanului.

Două fetiţe plecate la colindat au fost rănite grav, marţi seara, de un şofer de 22 de ani, după ce a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. O femeie, de 45 de ani, pasageră, şi-a pierdut viaţa.
"Un accident produs pe DN 67. Conducătorul auto de 22 de ani circula pe direcţia Rm. Vâlcea - Tg.Jiu. Pe raza localităţii Slătioara, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului pe dreapta, lovind două persoane, două minore de 13 ani. În urma impactului, maşina s-a răstunat în şanţ. A rezultat decesul pasagerei din vehicul, de 45 de ani, şi rănirea celor două minore. Una a fost transportată la Sibiu, cu probleme la un timpan, cealaltă la Bucureşti, pentru investigaţii", a spus purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Author:

Facebook Comment