Horoscop din 23 - 30 decembrie 2013

Incepe saptamana cu dreptul! Descopera care sunt previziunile astrale pentru zilele urmatoare, afla cum vei sta cu banii sau sanatatea, pentru ca nimic sa nu te ia prin surprindere.

Iata ce-ti rezerva astrele in perioada 23 - 30 decembrie:

Berbec

Relatiile cu persoanele din jurul tau nu vor decurge foarte bine, se pare ca va fi necesar sa incepi sa repari unele greseli pe care le-ai facut in trecut. Asta nu inseamna ca nu va fi o perioada buna pentru tine, doar ca va fi necesar sa te trezesti la realitate.

In privinta vietii sentimentale este posibil ca o persoana din familie sa-ti reproseze anumite lucruri, trebuie sa inveti sa accepti adevarul.

Zile norocoase: 28 si 30

Taur

Desi nu-ti place sa renunti la orgoliul tau, pe parcursul acestei saptamani va fi necesar sa incepi sa lasi de la tine si sa-i asculti mai mult pe cei din jurul tau. Nu te incapana sa le dovedesti anumite lucruri doar pentru a fi in centrul atentiei.

Mai degraba incearca sa te axezi asupra acelor activitati pe care la programasei de ceva vreme, profita de concediu si simte-te bine.

Zile norocoase: 23 si 25

Gemeni

Va fi o perioada foarte buna pentru tine, mai ales daca vei dori sa incepi sa faci si cateva schimbari in viata ta. Daca te gandesti sa faci si cateva amenajari interioare, acum este perioada potrivita pentru a incepe sa faci astfel de cheltuieli.

Insa ai grija la bani, nu te grabi sa-i arunci in stanga si-n dreapta doar pentru ca anumite persoane te sfatuiesc cum este mai bine.

Zile norocoase: 29 si 30

Rac

Iti faci prea multe griji ca anumite lucruri nu vor merge bine si din aceasta cauza uiti sa te simti bine. Daca acele griji au legatura cu locul de munca, incearca sa uiti de ele. Este perioada in care ar trebui sa te preocupe ce cadouri sa le iei celor dragi.

Cel mai bine ar fi sa profiti din plin de aceasta vacanta de sarbatori si sa ta gandesti numai la acele lucruri care te fac sa te simti bine.

Zile norocoase: 24 si 26

Leu

Cu toate ca banii nu vor fi o problema pentru tine in aceasta perioada de timp, ar fi bine sa-ti organizezi totul foarte bine. Daca te gandesti sa faci ceva deosebit de sarbatori, trebuie sa iei mai multe lucruri in calcul.

Daca nu esti implicata intr-o relatie, vei avea toate sansele ca in aceasta perioada de timp sa intalnesti persoana potrivita pentru tine.

Zile norocoase: 27 si 30

Fecioara

Desi ti-ai facut foarte multe planuri pentru aceasta perioada de timp, va fi necesar ca pe unele dintre ele sa le mai amani putin. Nu este vorba despre nimic grav, doar ca va fi necesar sa acorzi mai multa atentie unor persoane din jurul tau si acest lucru iti va lua destul de mult timp.

In ceea ce priveste situatia financiara lucrurile vor merge ceva mai bine, nu vei avea cheltuieli prea mari de facut si tocmai de aceea vei putea sa-ti satisfaci si unele mofturi.

Zile norocoase: 25 si 26

Balanta

Inca din primele zile ale acestei saptamani vei avea o stare foarte calma si relaxata si vei simti nevoia doar sa petreci cat mai mult timp acasa, in familie. Indiferent ca te vei implica si in activitatile gospodaresti sau nu, te vei simti foarte bine.

Prietenii vor insista sa faceti si o iesire in afara orasului, macar pentru cateva zile. Inainte sa le refuzi oferta, gandeste-te bine daca este ceea ce iti doresti.

Zile norocoase: 27 si 29

Scorpion

Va fi o perioada excelenta pentru a incepe sa te implici in activitati noi sau sa intri in conversatie cu persoane din diferite medii sociale. Totul va decurge foarte normal iar tu vei avea chiar posibilitatea sa reflectezi si asupra unor probleme minore.

Cu toate astea, este posibil ca o persoana din anturaj sa insiste sa o insotesti la munte cateva zile, gandeste-te bine inainte de a-i refuza oferta.

Zile norocoase: 26 si 28

Sagetator

Cu toate ca pana in aceasta perioada de timp ai tot incercat sa faci economii, se pare ca acest lucru nu ti-a iesit asa cum ti-ai dorit. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa-ti faci tot felul de griji, mai ales daca nu ai planuri concrete pentru perioada sarbatorilor.

Cel mai bine ar fi sa incerci sa profiti de perioada in care poti sa stai acasa si sa te relaxezi in voie, iti va prinde bine.

Zile norocoase: 29 si 30

Capricorn

Cu toate ca unele planuri nu ti-au iesit asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca trebuie sa te alarmezi. Vei avea timp suficient sa faci tot ceea ce iti doresti. Va fi o perioada foarte buna si pentru a-ti face noi prieteni sau pentru a te implica in noi activitati.

Lasa grijile si preocuparile pentru alte zile, vei avea timp suficient sa reflectezi asupra lor. Acum este timpul sa te simti bine in compania celor dragi.

Zile norocoase: 26 si 27

Varsator

Desi vei avea o stare destul de agitata la inceputul acestei saptamani, si asta pe motiv ca nu ai reusit sa rezolvi tot ceea ce ti-ai propus, vei avea timp suficient sa reflectezi asupra unor lucruri sau sa te decizi ce vrei sa faci mai departe.

Momentan trebuie sa profiti de concediu si sa te simti bine, mergi la petreceri, iesi cu familia in oras sau pur si simplu relaxeaza-te.

Zile norocoase: 27 si 29

Pesti

Desi va fi o perioada relativ incarcata pentru tine, vei reusi sa-i faci fata cu brio. Foarte multe persoane te vor solicita in aceasta perioada de timp, iar tu nu vei sti unde sa te imparti mai repede.

Cel mai bine este sa incerci sa faci fiecare lucru pe rand, pentru ca timpul de care vei dispune va fi suficient.

Zile norocoase: 24 si 25

Author:

Facebook Comment