Iubiri Secrete din 11 decembrie 2013 episod 42

Iubiri Secrete din 11 decembrie 2013 episod 42.
Madalin este impuscat de Daniel iar Zuleya nu are cuvinte cand afla vestea.
Madalin vrea sa afle unde este Sunia dar aceasta este rapita si Daniel o tine captiva si nu stie daca vrea o omoare sau so lase in viata.
Profesorul a adus rezultatul analizalor si spune ca Sunia este fiica Zuleyei. Daniel si Sunia sunt frati si amndoi stiu asta dar Daniel vrea sa scape de ia si de Madalin ca sa poata lua averea Zuleyei.
Urmareste un nou Sezon plin de intrigi si secrete, ce prind viata si ies la iveala dupa un timp de pastrare cu atata grija de personajele acestei reality-telenovele. Intalneste noi personaje si noi cadre pline de suspans din noul Sezon al serialului Iubiri Secrete.
Zuleya va avea o fetita cu Magalin dar acesta tine la Sunia care este fiica lui Zuleya.
Zuleya i-a aratat o poza de la ecografie lui Madalin. Daniel a aflat ca Sunia este sora lui si a prins dusmanie pe ia deoarece acesta vrea averea mamei sale.
Urmareste noul episod din Iubiri Secrete episod 42 din 11 decembrie 2013.
Te invitam sa urmaresti o noua premiere a serialului Iubiri Secrete din 11 Decembrie 2013, fiind cel de-al 6 Sezon!
Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 42, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 42 din 11 Decembrie 2013, Noul Sezon din Iubiri Secrete, Sezonul 6 Episodul 42 din Iubiri Secrete, Iubiri Secrete din 11 Decembrie 2013, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 42 Complet, Iubiri Secrete Sezonul 6 Episodul 42 Full.

Author:

Facebook Comment