Manchester City - Bayern la Munchen scor meci din 10 decembrie 2013

Una dintre surprizele serii de marti in UEFA Champions League s-a consumat la Munchen, unde Manchester City a revenit de la 0-2 si a castigat cu 3-2 in fata campioanei Europei. Costel Pantilimon a fost rezerva la City.
Bavarezii condusi de pe margine de dirijorul Pep Guardiola au inceput perfect cu doua goluri marcate in primele 12 minute.

“Norocos” a fost Joe Hart care la revenirea intre buturile lui City a incasat doua goluri la fel ca si etapa precedenta de Champions League cu Viktoria Plzen.

Dante a centrat perfect intre fundasii adversi in minutul 5 pentru Thomas Muller, iar internationalul german l-a executat pe Hart astfel incat acesta nici nu a mai avut timp sa se arunce in directia balonului.

Sapte minute mai tarziu Goetze marca pentru un 2-0 care ar fi trebuit sa aduca linistea pentru Bayern.

City a revenit inaintea pauzei prin David Silva, jucator care a reluat din sase metri o recentrare din partea stanga.

Imediat dupa pauza Alaba a provocat un penalty din care a egalat Kolarov (59), pentru ca dupa trei minute Milner sa loveasca decisiv si sa stabileasca rezultatul final.

In cealalta partida a Grupei D, Viktoria Plzen si-a luat adio de la Europa cu o victorie obtinuta in ultimul minut contra rusilor de la CSKA Moscova, scor 2-1.

Bayern a castigat grupa la golaveraj in fata lu City dupa ce ambele echipe au acumulat cate 15 puncte. CSKA Moscova continua aventura europeana in Europa League.

Author:

Facebook Comment