Nunta mare in familia Basescu

După numai şase luni de relaţie, Ioana Băsescu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a dăruit fiicei preşedintelui inelul de logodnă chiar în seara de Crăciun, iar nunta va avea loc în vara anului următor.
Viitorul ginere al lui Traian Băsescu a plănuit momentul în cel mai mic detaliu, iar atunci cînd a simţit că este momentul, a cerut-o de soţie pe Ioana. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat încântată propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, în vară.
Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Noul iubit al Ioanei Băsescu locuieste într-o zona de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150 de mii de euro şi un Maserati, ce sare de 100.000.
Faptul ca Ioana şi Radu au petrecut Crăciunul în familia prezidenţială a fost tradat şi de o poză postată pe Facebook de Elena Băsescu. Sub titlul Primul Crăciun al Sofiei Anais, Elena a postat mai multe fotografii în care fiica sa era ţinută în brate de întreaga familie, inclusiv de Radu Pricop.

Author:

Facebook Comment